ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορώ να δω τον αγώνα από την Ελλάδα;

-Όχι, τα δικαιώματα για την αναμετάδοση του αγώνα στην Ελλάδα τα έχει η NOVA. Το ίδιο ισχύει και για την  Κύπρο και την Αλβανία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα μέσω PAOK TV μόνο αν βρίσκεστε εκτός Ελλάδας, Κύπρου και Αλβανίας.

 

Ποιοι τρόποι πληρωμής υποστηρίζονται;

-Προς το παρόν μπορείτε να αγοράσετε τον αγώνα μέσω Paypal ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Πώς ακριβώς μπορώ να δω τον αγώνα;

-Μπαίνετε στο tv.paokfc.gr. Πατάτε το κουμπί «WATCH NOW». Στην επόμενη οθόνη πατάτε την επιλογή “PAY PER VIEW”.  Στην επόμενη οθόνη βάζετε τα στοιχεία σας και πατάτε «GO TO PAYMENT». Σε λίγο θα μεταφερθείτε στη σελίδα της Paypal για να γίνει η πληρωμή (παίρνει λίγο χρόνο). Αν έχετε Paypal Account κάνετε απλά Login για να πληρώσετε. Αν δεν έχετε, επιλέγετε το γκρι κουμπί που λέει pay with credit card or bank transfer και ολοκληρώνετε την αγορά συμπληρώνοντας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το λογαριασμό μου σε περισσότερες από μία συσκευές;

-Ο λογαριασμός σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από μία συσκευή κάθε φορά. Αν θελήσετε να αλλάξετε συσκευή, θα πρέπει να κάνετε πρώτα αποσύνδεση από το λογαριασμό σας και έπειτα να συνδεθείτε στη νέα συσκευή.

Ολοκλήρωσα την πληρωμή, πάτησα το κουμπί Go to video, αλλά μου εμφανίζει πως πρέπει να πληρώσω για να δω το βίντεο. Τι κάνω;

-Χρειάζεται περίπου 1 έως 5 λεπτά προκειμένου να μεταφερθεί η πληρωμή στο σύστημα μέσω του PayPal, ανάλογα με την τράπεζα και την κάρτα που έχετε χρησιμοποιήσει. Αν, λοιπόν, περιμένετε και κάνετε Refresh, το βίντεο για το οποίο έχετε πληρώσει θα είναι διαθέσιμο.

Αγόρασα έναν αγώνα αλλά τελικά είμαι από Ελλάδα και δεν μπορώ να τον δώ. Μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω;

Οι αγώνες μεταδίδονται μόνο σε κατοίκους εξωτερικού, σε όλο τον κόσμο εκτός από Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία. Αν καταλάθος αγοράσατε τον αγώνα, θα πρέπει να απευθείτε άμεσα στο [email protected] και να ζητήσετε refund τουλάχιστον μία ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας γιατί μετά την έναρξη δεν γίνονται refunds.