ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

PAOK TV - The Future is Now

Ο ΠΑΟΚ φέρνει το αύριο στο σήμερα κι ενεργοποιεί την νέα, ειδική πλατφόρμα του PAOK TV. Το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ περνά στη νέα εποχή και ετοιμάζεται να σας προσφέρει μια εντελώς καινούρια εμπειρία.

 

Exclusive Content - Live Games

Μέσω της νέας πλατφόρμας του ΠΑΟΚ θα μπορείτε εύκολα κι απλά να παρακολουθείτε όλη τη δραστηριότητα της αγαπημένης σας ομάδας παντού και πάντα μέσα από τον υπολογιστή, το smartphone, το tablet ή σε επιλεγμένες Smart TV.

Οι φίλοι της ομάδας, στην προνομιακή τιμή των 69,99 ευρώ, δηλαδή με λιγότερο από οκτώ ευρώ το μήνα, μπορούν να προμηθευτούν την συνδρομή για την τρέχουσα σεζόν και ν’ αποκτήσουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το υλικό του PAOK TV, το οποίο περιλαμβάνει τις μεταδόσεις όλων των εντός έδρας αγώνων της Super League, κανονικής διάρκειας και Play Offs, απεριόριστη δυνατότητα επαναλήψεων, αλλά και πλούσιο αποκλειστικό υλικό, με εκπομπές, αφιερώματα και πολλά άλλα τα οποία θ’ ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

Παράλληλα, το PAOK TV σας προσφέρει την υπηρεσία Pay Per View ώστε να επιλέγετε εσείς το βίντεο ή τον αγώνα που θέλετε να παρακολουθήσετε πληρώνοντας μόνο γι' αυτό.

Ο ΠΑΟΚ περνά στη νέα εποχή και σας καλεί να συμμετάσχετε στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες του PAOK TV.

Για ν’ αποκτήσετε πρόσβαση στο live stream πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό στο PAOK TV και να επιλέξετε είτε την επιλογή Pay Per View για ένα μεμονομένο event είτε να αγοράσετε κάποια από τα πακέτα συνδρομών.

Season 2019-20 Subscription

Season 2019-20 Subscription

  • Απεριόριστη πρόσβαση στο συνολικό περιεχόμενο της πλατφόρμας κατά την περίοδο συνδρομής
  • Ζωντανές μεταδόσεις
  • Αποκλειστικό περιεχόμενο για τους συνδρομητές

Tο PAOK TV, μέσω της εφαρμογής Pay Per View, σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε το περιεχόμενο ή τη ζωντανή μετάδοση αγώνα που θέλετε να παρακολουθήσετε σε προνομιακή τιμή και δίχως την παραμικρή δέσμευση.

01

Select video or Live Stream

02

Click Pay Per View

03

Complete your payment

04

Enjoy

Visa Mastercard Maestro

UPCOMING VIDEOS

ΠΑΟΚ-Άρης [live]
Play button

ΠΑΟΚ-Άρης [live]

Matches