ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

PAOK TV - The Future is Now

Ο ΠΑΟΚ φέρνει το αύριο στο σήμερα κι ενεργοποιεί την νέα, ειδική πλατφόρμα του PAOK TV. Το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ περνά στη νέα εποχή και ετοιμάζεται να σας προσφέρει μια εντελώς καινούρια εμπειρία.

Exclusive Content - Live Games

Μέσω της νέας πλατφόρμας του ΠΑΟΚ θα μπορείτε εύκολα κι απλά να παρακολουθείτε όλη τη δραστηριότητα της αγαπημένης σας ομάδας παντού και πάντα μέσα από τον υπολογιστή, το smartphone, το tablet ή την Smart TV σας.

Όλοι εσείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε εντελώς δωρεάν στο ανανεωμένο PAOK TV και στο προσεχές μέλλον με πολύ προνομιακές τιμές να γίνετε συνδρομητές απολαμβάνοντας πλούσιο αποκλειστικό περιεχόμενο, συνεντεύξεις, θέματα, αφιερώματα, ντοκιμαντέρ και φυσικά ζωντανές μεταδόσεις αγώνων.

Παράλληλα, το PAOK TV σας προσφέρει την υπηρεσία Pay Per View ώστε να επιλέγετε εσείς το βίντεο ή τον αγώνα που θέλετε να παρακολουθήσετε πληρώνοντας μόνο γι' αυτό.

Ο ΠΑΟΚ περνά στη νέα εποχή και σας καλεί να συμμετάσχετε στην προσπάθειά του για αναβάθμιση των υπηρεσιών του PAOK TV.

Tο PAOK TV, μέσω της εφαρμογής Pay Per View, σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε το περιεχόμενο ή τη ζωντανή μετάδοση αγώνα που θέλετε να παρακολουθήσετε σε προνομιακή τιμή και δίχως την παραμικρή δέσμευση.

01

Select video or Live Stream

02

Click Pay Per View

03

Complete your payment

04

Enjoy

Visa Mastercard Maestro